MiYOSMART brillenglazen remmen progressieve bijziendheid bij kinderen

Ouders of grootouders van jonge kinderen kan het bijna niet ontgaan zijn want er is de afgelopen tijd veel over geschreven. Steeds meer kinderen ontwikkelen al op jonge leeftijd bijziendheid. De oorzaak ligt waarschijnlijk in het overmatige gebruik van computers, tablets en mobiele telefoons in combinatie met een gebrek aan gezond daglicht want kinderen spelen steeds minder buiten.

Die bijziendheid bij kinderen is niet zo onschuldig als het misschien lijkt. Wie al jong een hoge min-sterkte ontwikkelt, heeft op latere leeftijd meer kans op oogziektes.

Reden genoeg voor oogartsen en optometristen om aan de bel te trekken en alles in het werk te stellen om de ontwikkeling van bijziendheid bij kinderen te voorkomen.

Brillenglazenspecialist HOYA ontwikkelde samen met de Polytechnische Universiteit van Hongkong een brillenglas dat de toename van bijziendheid bij kinderen tot wel 60% kan afremmen.

Dat is een belangrijke stap voorwaarts in de behandeling van progressieve myopie bij kinderen zoals dit met een mooi woord genoemd wordt.

Iedere behandeling begint met een oogmeting door onze speciaal daarvoor opgeleide specialisten die bovendien over de juiste apparatuur beschikken om de ontwikkeling van bijziendheid objectief te kunnen meten.

In de winkel vertellen onze specialisten er graag alles over.

Maak vandaag nog een afspraak om de ogen van uw kind(eren) te laten meten en voorkom problemen met het zicht op latere leeftijd.

Van Nes Actueel

OMDAT MINDER SOMS GEWOON ECHT MEER IS
Wij verkopen nu ook Cazal brillen
Nieuw bij ons: Scotch & Soda brillen en zonnebrillen
THEO Opent Ogen
Een bril of zonnebril met een luchtje…
Een Serengeti zonnebril voor Vaderdag!