Kantoor/computer brillenglazen

Met een bril die niet speciaal is bestemd voor computer-en kantoorwerk moeten mensen vaak hun hoofd en houding aanpassen om het (beeld)scherm scherp te zien. Dit kan leiden tot nek- en schouderklachten, hoofdpijn en vermoeide ogen. Hoyalux iD WorkStyle V is een geavanceerd indoorbrillenglas speciaal voor kantoorwerk. We kennen drie varianten, elk afgestemd op een specifieke kijk- werkafstand.

Close

Close biedt het breedste gezichtsveld nabij met dieptezicht tot circa 1 meter. Comfortabel bij hobby’s en beroepen die een hoge mate van concentratie en perfectie nabij vergen. Ideaal bij bijvoorbeeld intensief lezen, voor technici of goudsmeden.

Screen

Screen biedt een scherp diepte- en breedte zicht van nabij tot circa 2 meter met vloeiende overgangen tussen de gezichtsvelden. Ideaal bij bijvoorbeeld beeldschermwerk of kaarten, voor laboranten, gamers, medische beroepen, tandartsen of kunstenaars.

Space

Space biedt een scherp en comfortabel zicht op het beeldscherm met de mogelijkheid van scherp vertezicht tot op een grote afstand van circa 6 meter. Ideaal bij bijvoorbeeld kantoorwerk, bij vergaderingen en presentaties.